11/01/2019 11/01/2019 Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα έργα αποκατάστασης του Κοινοτικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τα εγκαίνια του οποίου αναμένονται στις αρχές Ιουνίου 2019. Η Ελληνική Κοινότητα Καίρου παρουσιάζει φωτογραφίες από τις εργασίες συντήρησης που έχουν ήδη γίνει στις ιερές εικόνες. Ανάμεσα σε αυτές δεσπόζουν και εκείνες των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Η αποκατάσταση του...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 8:41

Η συντήρηση των εικόνων στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου

Διαδώστε:
Η συντήρηση των εικόνων στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα έργα αποκατάστασης του Κοινοτικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τα εγκαίνια του οποίου αναμένονται στις αρχές Ιουνίου 2019.

Η Ελληνική Κοινότητα Καίρου παρουσιάζει φωτογραφίες από τις εργασίες συντήρησης που έχουν ήδη γίνει στις ιερές εικόνες. Ανάμεσα σε αυτές δεσπόζουν και εκείνες των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η αποκατάσταση του ναού είναι ένα τεράστιο έργο που η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου ανέλαβε να υλοποιήσει από κοινού με την υποστήριξη της μεγάλης ευεργέτιδας κ. Αικατερίνης Σοφιανού – Μπελεφάντη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων