08/10/2018 08/10/2018 Ο Ναός του Αγίου Νικολάου στην Bena-Leka  του Κογκό είχε υποστεί πολλές και σοβαρές ζημιές. Το μεγαλύτερο μέρος του Ιερού Βήματος είχε υποχωρήσει καθώς και άλλα σημεία του Ναού. Το καμπαναριό ήταν έτοιμο να πέσει. Ο Ναός έπρεπε να επισκευαστεί άμεσα. Οι πιστοί της ενορίας, όπως ήταν πάμπτωχοι, δεν μπορούσαν να συμβάλουν ούτε στο ελάχιστο....
08 Οκτωβρίου, 2018 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2018 - 13:56

Μία όμορφη εκκλησία στην Μπένα Λέκα του Κογκό

Διαδώστε:
Μία όμορφη εκκλησία στην Μπένα Λέκα του Κογκό

Ο Ναός του Αγίου Νικολάου στην Bena-Leka  του Κογκό είχε υποστεί πολλές και σοβαρές ζημιές. Το μεγαλύτερο μέρος του Ιερού Βήματος είχε υποχωρήσει καθώς και άλλα σημεία του Ναού. Το καμπαναριό ήταν έτοιμο να πέσει. Ο Ναός έπρεπε να επισκευαστεί άμεσα. Οι πιστοί της ενορίας, όπως ήταν πάμπτωχοι, δεν μπορούσαν να συμβάλουν ούτε στο ελάχιστο.

Με την Χάρη του Θεού και με τις ευχές και προσευχές του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας  και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου του Β΄ βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος που κάλυψε τις δαπάνες της ανακαίνισης. Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας, κ. Νικηφόρος, όσο και ο Πρωτοσύγκελλός, Αρχιμ. Θεοδόσιος Τσιτσιβός, Πατριαρχικός Επίτροπος Κανάγκας, μαζί με τους ιερείς και τους πιστούς χαίρονται και αγάλλονται με την πρόσφατη ολοκλήρωση των εργασιών και ευχαριστούν τον δωρητή κ. Κωνσταντίνο Γαλάνη για την προσφορά της αγάπης του.

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη Κινσάσας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων