07/01/2019 07/01/2019 Από το πιο «όμορφο ελληνικό μπαλκόνι στο Νείλο ποταμό», τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου, ο Μητροπολίτης Μέμφιδος Νικόδημος ετέλεσε την ακολουθία του καθαγιασμού των Υδάτων, ψέλνοντας το «Εν Ιορδάνη» σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της αιγυπτιακής πρωτεύουσας. Όπως γράφει το pyramisnews.gr τη συγκινητική εκδήλωση, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλης της παροικίας, παρά τις εξαιρετικά...
07 Ιανουαρίου, 2019 - 9:23

Ο αγιασμός του Νείλου ποταμού, στο Κάιρο

Διαδώστε:
Ο αγιασμός του Νείλου ποταμού, στο Κάιρο

Από το πιο «όμορφο ελληνικό μπαλκόνι στο Νείλο ποταμό», τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Καΐρου, ο Μητροπολίτης Μέμφιδος Νικόδημος ετέλεσε την ακολουθία του καθαγιασμού των Υδάτων, ψέλνοντας το «Εν Ιορδάνη» σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.

Όπως γράφει το pyramisnews.gr τη συγκινητική εκδήλωση, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλης της παροικίας, παρά τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες για την περιοχή, παρακολούθησαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος, ο Πρόξενος κ. Αχιλλέας Μπικής, ο Κοινοτικός Επίτροπος Καΐρου κ. Αχιλλέας Μπικής και ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιώργος Χαγιάτ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων