06/01/2019 06/01/2019 Με εορταστική λαμπρότητα σήμερα ημέρα των Φώτων τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός των υδάτων στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Ελληνική Κοινότητα του Κιτούε στην βόρεια Ζάμπια .Η λειτουργία τελέστηκε από τον Σεβ.Μητροπολίτη Ζάμπιας κ.Ιωάννη. Ακολούθως και εν πομπή μετέβησαν στην οικεία της οικογένειας Βογιατζή όπου έγινε η καθιερωμένη κατάδυση του...
06 Ιανουαρίου, 2019 - 21:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2019 - 19:57

Τα Θεοφάνεια στην Ελληνική Κοινότητα του Κιτούε

Διαδώστε:
Τα Θεοφάνεια στην Ελληνική Κοινότητα του Κιτούε

Με εορταστική λαμπρότητα σήμερα ημέρα των Φώτων τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός των υδάτων στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Ελληνική Κοινότητα του Κιτούε στην βόρεια Ζάμπια .Η λειτουργία τελέστηκε από τον Σεβ.Μητροπολίτη Ζάμπιας κ.Ιωάννη. Ακολούθως και εν πομπή μετέβησαν στην οικεία της οικογένειας Βογιατζή όπου έγινε η καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και προσφέρθηκαν παραδοσιακά κεράσματα. Εν συνεχεία στην Ελληνική Λέσχη ακολούθησε η ευλογία και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο παρουσία της Ππροέδρου της ελληνικής κοινότητας Κοπερπλτ κυρίας Μαίρης Σαμαρά, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και σύσσωμης της ελληνικής παροικίας, ενώ ακολούθησε επίσημο εορταστικό γεύμα που παρέθεσε η Ελληνική Κοινότητα για τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων