30/12/2018 30/12/2018 Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Γιάννη Λαζαρίδη και με τη συνοδεία στο πιάνο της καθηγήτριας Φιφίκας Μπρουσιανού. Ευχές πολλές, για καλά Χριστούγεννα, για το νέο έτος 2019, αλλά και πολλά όμορφα τραγούδια που όλοι μαζί τραγουδήσανε, γνωστές γιορτινές μελωδίες. Μια ιδιαίτερη βραδιά, που...
30 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:21

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων

Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Γιάννη Λαζαρίδη και με τη συνοδεία στο πιάνο της καθηγήτριας Φιφίκας Μπρουσιανού.

Ευχές πολλές, για καλά Χριστούγεννα, για το νέο έτος 2019, αλλά και πολλά όμορφα τραγούδια που όλοι μαζί τραγουδήσανε, γνωστές γιορτινές μελωδίες. Μια ιδιαίτερη βραδιά, που ολοκληρώθηκε με τον εορτασμό των 20χρονων γενεθλίων από τη δημιουργία της Χορωδίας.

Μεταξύ άλλων, ο Μαέστρος έκανε μία ιστορική αναφορά στην πλούσια δράση της χορωδίας, ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΑΕ Φίλιππος Κοσσένας έκοψε την τούρτα και η χορωδία πρόσφερε κεράσματα στον κόσμο.

Παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουινέας κ.κ Γεώργιος, Εκπρόσωπος εν Αθήναις του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρου Β’ και ο Πρόεδρος της Ενωσης Χορωδιών Ελλάδος κ Α. Οικονόμου.

πηγή:pyramisnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων