18/11/2019 18/11/2019 Στην Αυστραλία βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μαδαγασκάρης του Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας, κ. Ιγνάτιος, όπου επισκέφθηκε την Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου στην Αδελαϊδα. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής διοργανώθηκε φιλανθρωπική εκδήλωση κατά την οποία συγκεντρώθηκαν 20.000 δολάρια για τα Ορφανά της Μαδαγασκάρης . Όπως αναφέρεται στην σελίδα της Ορθόδοξης Ιεραποστολής Μαδαγασκάρης στο Facebook, εκ  μέρους της...
18 Νοεμβρίου, 2019 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2019 - 9:03

20.000 δολ. για τα ορφανά της Μαδαγασκάρης

Διαδώστε:
20.000 δολ. για τα ορφανά της Μαδαγασκάρης

Στην Αυστραλία βρέθηκε ο Μητροπολίτης Μαδαγασκάρης του Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας, κ. Ιγνάτιος, όπου επισκέφθηκε την Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου στην Αδελαϊδα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής διοργανώθηκε φιλανθρωπική εκδήλωση κατά την οποία συγκεντρώθηκαν 20.000 δολάρια για τα Ορφανά της Μαδαγασκάρης .

Όπως αναφέρεται στην σελίδα της Ορθόδοξης Ιεραποστολής Μαδαγασκάρης στο Facebook, εκ  μέρους της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας εκφράζονται ευχαριστίες για όλους όσοι προσέφεραν για να υποστηρίξουν ένα τέτοιο φιλανθρωπικό έργο.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη γενναιοδωρία και την αγάπη που λάβαμε σήμερα και δεν θα μπορούσαμε να επιτύχουμε το παραπάνω ποσό χωρίς τις μεγάλες καρδιές σας» αναφέρεται.

Ακούστε τα παιδιά του Ορφανοτροφείου της Μαδαγασκάρης να ψάλλουν το “Τη Υπερμάχω”.

 

Και τον ελληνικό εθνικό ύμνο…

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων