17/06/2024 17/06/2024 Στην Ενορία της Αναστάσεως του Κυρίου στο Ibale της Mulebas μετά την Θεία Λειτουργία τελέσθηκαν 32 νέες βαπτίσεις. Στην ευχάριστη αυτή πνευματική χαρά συνέδραμαν χορηγοί πιστοί από την Χαλκιδική. Επίσης και δυο νέοι πιστοί ο Ιννοκέντιος και η Αγγέλα ένωσαν τη ζωή τους με το μυστήριο του γάμου. Λειτουργός στα μυστήρια ο Επίσκοπος Μπουκόμπας και...
17 Ιουνίου, 2024 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2024 - 13:09

32 νέες βαπτίσεις στην Επισκοπή Μπουκόμπας

Διαδώστε:
32 νέες βαπτίσεις στην Επισκοπή Μπουκόμπας

Στην Ενορία της Αναστάσεως του Κυρίου στο Ibale της Mulebas μετά την Θεία Λειτουργία τελέσθηκαν 32 νέες βαπτίσεις. Στην ευχάριστη αυτή πνευματική χαρά συνέδραμαν χορηγοί πιστοί από την Χαλκιδική.

Επίσης και δυο νέοι πιστοί ο Ιννοκέντιος και η Αγγέλα ένωσαν τη ζωή τους με το μυστήριο του γάμου.

Λειτουργός στα μυστήρια ο Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος με συλλειτουργούς τους πατέρες Ελευθέριο, Ιάκωβο, Πασχάλιο, Ιωάννη και τον διάκονο Λάζαρο.

“Η χαρά μεγάλη κάτω από ένα λαμπερό Αφρικανικό ήλιο. Ποιο πολυ όμως φωτίστηκαν οι καρδιές των νέων χριστιανών, όπου ανέτειλε ο νοητός Ήλιος, ο Σωτήρας Χριστός”, αναφέρει η Επισκοπή Μπουκόμπας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων