29/12/2021 29/12/2021 Με την βάπτιση 51 νέων μελών της Ορθοδόξου Εκκλησίας γιόρτασε για πρώτη φορά η νεοσυσταθείσα Ενορία του Αγίου Στεφάνου στη Καράμα της Μπουκόμπας. Πριν ένα μήνα είχαν βαπτισθεί 32 ακόμη νεοφώτιστοι μετά από ιεραποστολή του π. Μάρκου. Μέσα σε ένα μήνα έφτιαξαν την λασποκαλύβα-Ναό και τον σκέπασαν με λαμαρίνες με την βοήθεια της Επισκοπής. Ανήμερα...
29 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2021 - 9:41

51 νεοφώτιστοι βαπτίστηκαν στην λασποκαλύβα-Ναό

Διαδώστε:
51 νεοφώτιστοι βαπτίστηκαν στην λασποκαλύβα-Ναό

Με την βάπτιση 51 νέων μελών της Ορθοδόξου Εκκλησίας γιόρτασε για πρώτη φορά η νεοσυσταθείσα Ενορία του Αγίου Στεφάνου στη Καράμα της Μπουκόμπας.

Πριν ένα μήνα είχαν βαπτισθεί 32 ακόμη νεοφώτιστοι μετά από ιεραποστολή του π. Μάρκου. Μέσα σε ένα μήνα έφτιαξαν την λασποκαλύβα-Ναό και τον σκέπασαν με λαμαρίνες με την βοήθεια της Επισκοπής.

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Στεφάνου τελέστηκε συλλείτουργο και μετά την Θεία Λειτουργία έλαβε χώρα η βάπτιση 51 νέων μελών της Εκκλησίας. Στη γιορτή έλαβαν μέρος και χριστιανοί από τις γειτονικές Ενορίες. “Η χαρά δεν περιγράφεται για την γιορτή, για τις βαπτίσεις, αλλά και την ανακοίνωση, ότι θα αγορασθεί οικόπεδο για την ανέγερση μεγαλύτερου Ναού με την ευλογία του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Επισκοπή Μπουκόμπας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων