05/12/2019 05/12/2019 Συνεχίζοντας το μεγάλο ιεραποστολικό του έργο στην καρδιά της αφρικανικής ηπείρου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος τέλεσε το μυστήριο του βαπτίσματος σε 60 νεοφώτιστους. Η βάπτιση έγινε στην Ορθόδοξη Κοινότητα Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή Ακονιάμπε – Γκούλου, μια αναπτυσσόμενη εκκλησιαστική κοινότητα. Ο Επίσκοπος καλωσόρισε τους νεοφώτιστους στους κόλπους της Εκκλησίας και...
05 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2019 - 12:35

60 νεοφώτιστοι στην καρδιά της Αφρικής

Διαδώστε:
60 νεοφώτιστοι στην καρδιά της Αφρικής

Συνεχίζοντας το μεγάλο ιεραποστολικό του έργο στην καρδιά της αφρικανικής ηπείρου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος τέλεσε το μυστήριο του βαπτίσματος σε 60 νεοφώτιστους.

Η βάπτιση έγινε στην Ορθόδοξη Κοινότητα Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή Ακονιάμπε – Γκούλου, μια αναπτυσσόμενη εκκλησιαστική κοινότητα.

Ο Επίσκοπος καλωσόρισε τους νεοφώτιστους στους κόλπους της Εκκλησίας και τους κάλεσε να είναι προσεκτικοί και να ζουν με πίστη, αγάπη και προσευχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων