13/04/2021 13/04/2021 “Με την χάρη του Θεού, την ευλογία του Μητροπολίτου Κατάνγκας κ. Μελετίου και την πρωτοβουλία της Νεανικής Εστίας του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού, βαπτίστηκαν περίπου 700 κατηχούμενοι συνάνθρωποί μας στο Κονγκό” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή του, ο Εφημέριος της Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού π. Γεώργιος Χριστοδούλου. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χριστιανούς που...
13 Απριλίου, 2021 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 16:29

700 βαπτίσεις και άσπροι χιτώνες στον Κονγκό

Διαδώστε:
700 βαπτίσεις και άσπροι χιτώνες στον Κονγκό

“Με την χάρη του Θεού, την ευλογία του Μητροπολίτου Κατάνγκας κ. Μελετίου και την πρωτοβουλία της Νεανικής Εστίας του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού, βαπτίστηκαν περίπου 700 κατηχούμενοι συνάνθρωποί μας στο Κονγκό” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή του, ο Εφημέριος της Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού π. Γεώργιος Χριστοδούλου.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χριστιανούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και συνέβαλαν στο να ραφτούν 700 άσπροι χιτώνες και να μοιραστούν 700 σταυρουδάκια. Εύχομαι από την καρδιά μου ο Θεός να τους ανταποδώσει αυτό το καλό. Συν Θεώ, το Μ. Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ξανά ομαδική Βάπτιση. Είναι χιλιάδες οι υποψήφιοι-κατηχούμενοι που σε όλη την Αφρική που περιμένουν τη σειρά τους υπομονετικά. Θυμίζουμε πως στην Αφρική δρουν φανατικές μουσουλμανικές ομάδες που εξισλαμίζουν τους λαούς με τη βία. Επίσης, εκεί βασιλεύει και η μαγεία. Όταν βαπτίζονται περιοχές ολόκληρες στο όνομα του Χριστού, όλα αυτά υποχωρούν και κυριαρχεί η ειρήνη”.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων