27/07/2021 27/07/2021 Σύμφωνα με πληροφορίες, λαμβάνει χώρα αερομεταφορά του Μητροπολίτη Κινσάσας Νικηφόρου από το Κονγκό στην Ελλάδα ύστερα από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που υπέστη ο νοσηλευόμενος, προσβληθείς από Covid-19, με την υγεία του να επιβαρύνεται και να θεωρείται απαραίτητη η μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εισαχθεί στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου”. Τα έξοδα καλύφθηκαν από τον Πολιτικό Διοικητή του...
27 Ιουλίου, 2021 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2021 - 22:04

Αερομεταφορά του Μητροπολίτου Κινσάσας στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Αερομεταφορά του Μητροπολίτου Κινσάσας στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, λαμβάνει χώρα αερομεταφορά του Μητροπολίτη Κινσάσας Νικηφόρου από το Κονγκό στην Ελλάδα ύστερα από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που υπέστη ο νοσηλευόμενος, προσβληθείς από Covid-19, με την υγεία του να επιβαρύνεται και να θεωρείται απαραίτητη η μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εισαχθεί στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου”.

Τα έξοδα καλύφθηκαν από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Μαρτίνο, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Κινσάσας κ. Γεράσιμο Ντούνη και την σύζυγό του Παρασκευή Ντούνη που από την πρώτη στιγμή της εκδηλώσεως της ασθένειας στάθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις στο πλευρό του Σεβασμιωτάτου.

Χρειάζονται οι προσευχές όλων μας για κάθε καλή έκβαση, με την βοήθεια του Θεού, στην υγεία του Ιεραπόστολου Μητροπολίτη.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων