22/02/2023 23/02/2023 Στη Μπάντακα του Κονγκό αφίχθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023. Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Ηγούμενο της Μονής Οσίου του Αθανασίου Αθωνίτου Αρχιμ. Χρυσόστομο, έτυχε θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο από τους πρώτους κατηχουμένους της πόλης των δύο εκατομμυρίων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος δεν έκρυψε την συγκίνηση του...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2023 - 2:08

Άφιξη του Μητροπολίτη Κινσάσας στη Μπάντακα του Κονγκό

Διαδώστε:
Άφιξη του Μητροπολίτη Κινσάσας στη Μπάντακα του Κονγκό

Στη Μπάντακα του Κονγκό αφίχθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Ηγούμενο της Μονής Οσίου του Αθανασίου Αθωνίτου Αρχιμ. Χρυσόστομο, έτυχε θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο από τους πρώτους κατηχουμένους της πόλης των δύο εκατομμυρίων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος δεν έκρυψε την συγκίνηση του διότι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και μεταξύ άλλων σε λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «από την σημερινή ημέρα ανατέλλει μια νέα ημέρα για τη Ορθοδοξία σε όλο το Εκουατέρ (σ.σ. μία από τις 21 επαρχίες της χώρας) που είναι γεωγραφικά τέσσερις φορές η Ελλάδα. Πρώτη φορά εμφανίζεται το Ορθόδοξο ράσο στο Εκουατέρ».

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος θα συναντηθεί με τον Κυβερνήτη, τον Δήμαρχο και τον Διευθυντή Ασφαλείας της πόλης προκειμένου να παρουσιάσει την Ορθόδοξη Εκκλησία και τις πρωτοβουλίες που προγραμματίζει στην περιοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων