23/02/2019 23/02/2019 Σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 αφίχθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπλαντάιρ στο Μαλάουι ο νέος Θεοφιλέστατος επίσκοπος Μαλάουι κ. Φώτιος . Τον Θεοφιλέστατο υποδέχθηκε ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία, την Εκκλησία και την ομογένεια,με επικεφαλής τον Εξοχότατο Πρέσβη της Ελλάδος στη Ζιμπάμπουε κ..Γ. Μαρκαντωνατο ,τον Αιδεσιμότατo. Πρωτοπρεσβύτερο π.Ερμόλαο Ιατρού, Αρχιερατικό...
23 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:08

Άφιξη του νέου Επισκόπου Μαλάουι κ. Φωτίου στο Μαλάουι

Διαδώστε:
Άφιξη του νέου Επισκόπου Μαλάουι κ. Φωτίου στο Μαλάουι

Σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 αφίχθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπλαντάιρ στο Μαλάουι ο νέος Θεοφιλέστατος επίσκοπος Μαλάουι κ. Φώτιος . Τον Θεοφιλέστατο υποδέχθηκε ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία, την Εκκλησία και την ομογένεια,με επικεφαλής τον Εξοχότατο Πρέσβη της Ελλάδος στη Ζιμπάμπουε κ..Γ. Μαρκαντωνατο ,τον Αιδεσιμότατo. Πρωτοπρεσβύτερο π.Ερμόλαο Ιατρού, Αρχιερατικό Επίτροπο Μαλάουι κ.α ιερείς της πόλεως αυτής .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων