17/05/2022 17/05/2022 Χαρά και ειρήνη Χριστού στην Ενορία της Αγίας Βαρβάρας στην Κιαμάντζουρα, όπου, όπως αναφέρει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μαΐδώνης, σε πείσμα των Ρώσων εισβολέων, που θέλουν να ανακόψουν το Ιεραποστολικό έργο της Επισκοπής, αυτό συνεχίζεται δυναμικά. Απόδειξη αυτού; Οι 155 βαφτίσεις και οι 8 γάμοι σε μία και μόνο ενορία!...
17 Μαΐου, 2022 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2022 - 13:46

Αφρική: 155 βαφτίσεις και 8 γάμοι στη Δυτική Τανζανία

Διαδώστε:
Αφρική: 155 βαφτίσεις και 8 γάμοι στη Δυτική Τανζανία

Χαρά και ειρήνη Χριστού στην Ενορία της Αγίας Βαρβάρας στην Κιαμάντζουρα, όπου, όπως αναφέρει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μαΐδώνης, σε πείσμα των Ρώσων εισβολέων, που θέλουν να ανακόψουν το Ιεραποστολικό έργο της Επισκοπής, αυτό συνεχίζεται δυναμικά. Απόδειξη αυτού; Οι 155 βαφτίσεις και οι 8 γάμοι σε μία και μόνο ενορία!

«Οι Ιερείς μας συνεχίζουν να οδηγούν, να αναγεννούν και να φωτίζουν τις ψυχές των ιθαγενών αδελφών μας. Κατηχούν, βαπτίζουν, μυρώνουν, νυμφεύουν, καθοδηγούν και κυριολεκτικά αλωνίζουν την Καγκέρα και την Δυτική Τανζανία, μεταφέροντας το φως της Αγίας Ορθοδοξίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Θεοφιλέστατος και συνεχίζει:

«Κυριολεκτικά το Άγιο Πνεύμα «επλήρωσε» την Ενορία αυτή με την Θεία Λειτουργία, όπου δεν χωρούσε ο Ναός το πλήθος των πιστών:

-155 βαπτίσεις μικρών και μεγάλων

-8 γάμοι.

Αγάπη-ενότητα, που καμμιά εχθρική ρωσική εισβολή δεν μπορεί να την διασπάσει.

Ο Χριστός έδωσε την Αφρική στον Ευαγγελιστή Μάρκο και τους διαδόχους του και κανένας δεν θα μπορέσει να την κλέψει απ΄την ζεστή αγκαλιά του Πατριάρχου Αλεξανδρείας. 

Οι Αφρικανοί χριστιανοί δεν θέλουν μια ψεύτικη, παγωμένη εγκληματική αγκαλιά.

Μένουν πιστοί στον Απόστολο και Ευαγγελιστή Μάρκο και στον διάδοχο του Πατριάρχη μας κ. Θεόδωρο και την Ιεραρχία του, που είναι «και τρόπων μέτοχοι και θρόνων διάδοχοι».

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων