07/07/2020 07/07/2020 Η Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας στο πλαίσιο ειδικής μέριμνας για τους αδελφούς μας στα απομακρυσμένα χωριά της επαρχίας Ιρίνγκα, προσπαθεί να ανταποκριθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες, από τις χιλιάδες που καθημερινά εμφανίζονται. Η Μοναχή Ειρήνη, κατόπιν ευλογίας του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Αγαθονίκου, μετέβη στο χωριό των Μασσάι όπου μετά την κατήχηση μοίρασε...
07 Ιουλίου, 2020 - 16:00

ΑΦΡΙΚΗ: Δίνοντας ελπίδα στο χωριό των Μασσάι

Διαδώστε:
ΑΦΡΙΚΗ: Δίνοντας ελπίδα στο χωριό των Μασσάι

Η Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας στο πλαίσιο ειδικής μέριμνας για τους αδελφούς μας στα απομακρυσμένα χωριά της επαρχίας Ιρίνγκα, προσπαθεί να ανταποκριθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες, από τις χιλιάδες που καθημερινά εμφανίζονται.

Η Μοναχή Ειρήνη, κατόπιν ευλογίας του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Αγαθονίκου, μετέβη στο χωριό των Μασσάι όπου μετά την κατήχηση μοίρασε σχολικά είδη στους ιθαγενείς μαθητές και τις μαθήτριες , καθώς και τρόφιμα σε πολλές οικογένειες για την εξασφάλιση τροφής σε μια περιοχή όπου η φτώχεια και η πείνα κυριαρχούν.

“Η χαρά αποτυπώνεται στα πρόσωπα των μικρών μας παιδιών, που τώρα ξεκίνησαν τη σχολική χρονιά προσβλέποντας σε ένα καλύτερο αύριο μέσα από την εκπαίδευση! Αρωγός στην προσπάθειά μας είναι ο αδελφός μας Σπύρος Δερβίσης, τον οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς!”, αναφέρει η ανακοίνωση της Επισκοπής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων