04/08/2021 04/08/2021 Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών και νέων στο Ιεραποστολικό Κέντρο Κασίκιζι “Χαρά και ειρήνη Χριστού” της Επισκοπής Μπουκόμπας Τανζανίας. Τον Ιούνιο φιλοξενήθηκαν 530 παιδιά, αγόρια και κορίτσια από 10 μέχρι 17 ετών, σε τέσσερεις περιόδους. Επίσης, τον Ιούλιο σε τρεις περιόδους φιλοξενήθηκαν 201 νέοι από 18 έως 25 ετών. Συνεργάτες και στελέχη της κατασκήνωσης υπήρξαν από την...
04 Αυγούστου, 2021 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2021 - 11:18

«Αφρική γη Αγίων – Εμείς οι νέοι τους ακολουθούμε»

Διαδώστε:
«Αφρική γη Αγίων – Εμείς οι νέοι τους ακολουθούμε»

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών και νέων στο Ιεραποστολικό Κέντρο Κασίκιζι “Χαρά και ειρήνη Χριστού” της Επισκοπής Μπουκόμπας Τανζανίας.

Τον Ιούνιο φιλοξενήθηκαν 530 παιδιά, αγόρια και κορίτσια από 10 μέχρι 17 ετών, σε τέσσερεις περιόδους. Επίσης, τον Ιούλιο σε τρεις περιόδους φιλοξενήθηκαν 201 νέοι από 18 έως 25 ετών. Συνεργάτες και στελέχη της κατασκήνωσης υπήρξαν από την Ελλάδα, την Τανζανία και το Κονγκό. Άμεση συνεργάτις η μοναχή Παρασκευή, που μαζί με τους εθελοντές από την Ελλάδα: Ευαγγελία Ζαφειρίου, Αλέξη Ζαφειρίου και Αρετή Πάλλα από Λάρισα, Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου και Σωτήρη Γκατζέλλη από Αθήνα και Μαρία Ευθυμίου από Χαλκιδική, στελέχωσαν την κατασκήνωση. Από το Κογκό συνέδραμαν ο θεολόγος Γιάννης Τούμπα με τη σύζυγο του Δορκάδα.

Χορηγοί της κατασκήνωσης ήταν οι:
●Ιεραποστολική Αδελφότητα “Στα ίχνη του Πατροκοσμά” Αρναίας Χαλκιδικής,
●Ορθόδοξη Αδελφότητα Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης

● Ο Σύλλογος Εξωτερικής Ιεραποστολής Πατρών “Πρωτόκλητος”
● Ο Σύλλογος Εξωτερικής Ιεραποστολής Λάρισας Πορεία Αγάπης

●Ο Πανελλήνιος Χριστιανικός Όμιλος Ιεραποστολής Κυψέλης*”
● Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Όσιος Αλέξιος ο Άνθρωπος του Θεού” Αθήνας, π. Γεώργιος Σχοινάς. Γενικό σύνθημα εφέτος «Αφρική γη Αγίων – Εμείς οι νέοι τους ακολουθούμε».

Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μαϊδώνης, Γενικός Πατριαρχικός Επίτροπος Μπουκόμπας, ήταν μάθημα ορθόδοξης κατήχησης. «Μια επένδυση στο μέλλον μας, στα παιδιά μας!».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων