01/08/2023 01/08/2023 Νέα γεώτρηση νερού κατασκευάστηκε στην ενορία του Απόστολου Βαρνάβα στο χωριό Ουέντα με πρωτοβουλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Την Κυριακή 30 Ιουλίου, μετά τη Θεία Λειτουργία μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν γύρω από τη γεώτρηση. Τα μικρά παιδάκια ήταν αυτά που γεύθηκαν πρώτα το καθαρό και δροσερό νερό. Η χαρά όλων ήταν έκδηλη, ενώ δεν έλειψαν και...
01 Αυγούστου, 2023 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2023 - 14:10

Αφρική: Κατασκευάστηκε νέα γεώτρηση στο χωριό Ουέντα – Αγιασμός του μηνός στην Ιρίνγκα της Τανζανίας

Διαδώστε:
Αφρική: Κατασκευάστηκε νέα γεώτρηση στο χωριό Ουέντα – Αγιασμός του μηνός στην Ιρίνγκα της Τανζανίας

Νέα γεώτρηση νερού κατασκευάστηκε στην ενορία του Απόστολου Βαρνάβα στο χωριό Ουέντα με πρωτοβουλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Την Κυριακή 30 Ιουλίου, μετά τη Θεία Λειτουργία μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν γύρω από τη γεώτρηση.

Τα μικρά παιδάκια ήταν αυτά που γεύθηκαν πρώτα το καθαρό και δροσερό νερό. Η χαρά όλων ήταν έκδηλη, ενώ δεν έλειψαν και τα παιχνίδια μικρών και μεγάλων.

Έπειτα ακολούθησε γεύμα προσφορά των αδερφών Πορτοκαλίδη υπέρ αναπαύσεως της μητρός τους Λαμπρινής.

 

Σημειώνεται ότι την Κυριακή των Μυροφόρων ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος, μετά την Θεία Λειτουργία, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στα έργα που γίνονταν για την κατασκευή γεώτρησης. Όλοι οι παρευρισκόμενοι πιστοί είχαν προσευχηθεί για την ανεύρεση νερού στην περιοχή. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)

1η Αυγούστου στην Ιρίνγκα της Τανζανίας

Η πρώτη ημέρα του Αυγούστου στο Ιεραποστολικό Κέντρο στο Κινταμάλι Ιρίνγκας. Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε ο αγιασμός του μηνός προς αγιασμό όλων αλλά και του χώρου της Ιεραποστολής.

Πηγή: ierapostolikistegi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων