12/07/2020 12/07/2020 “Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις. Οι προκλήσεις που έχουμε στη ζωή μας είναι σχεδιασμένες για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τις προκλήσεις στη ζωή ως κίνητρο για να γίνουμε καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας” αναφέρει ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος σε πρόσφατη ανάρτησή του, δημοσιεύοντας φωτογραφικό υλικό...
12 Ιουλίου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2020 - 17:55

ΑΦΡΙΚΗ: Νικώντας τη λάσπη με τη βοήθεια του Θεού (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΑΦΡΙΚΗ: Νικώντας τη λάσπη με τη βοήθεια του Θεού (ΒΙΝΤΕΟ)

“Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις. Οι προκλήσεις που έχουμε στη ζωή μας είναι σχεδιασμένες για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τις προκλήσεις στη ζωή ως κίνητρο για να γίνουμε καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας” αναφέρει ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος σε πρόσφατη ανάρτησή του, δημοσιεύοντας φωτογραφικό υλικό και το παρακάτω βίντεο από τις δυσκολίες της καθημερινότητος στην Αφρική. Με τη βοήθεια του Θεού, τα κατάφεραν και νίκησαν τη λάσπη για να κινηθούν!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων