15/07/2019 15/07/2019 Στο Ναό του Αγίου Λαυρεντίου τίμησαν χθες τους Αγίου Πατέρες της Δ’ Οικουμενικής Συνόδου στην Επισκοπή Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας. Της Αρχιερατικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Α. Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος με τη συμμετοχή των ιερέων του ναού. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος συνομίλησε με τους...
15 Ιουλίου, 2019 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2019 - 15:21

Συνομιλώντας με τους πιστούς για τον Ορθόδοξο τρόπο ζωής

Διαδώστε:
Συνομιλώντας με τους πιστούς για τον Ορθόδοξο τρόπο ζωής

Στο Ναό του Αγίου Λαυρεντίου τίμησαν χθες τους Αγίου Πατέρες της Δ’ Οικουμενικής Συνόδου στην Επισκοπή Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας.

Της Αρχιερατικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Α. Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος με τη συμμετοχή των ιερέων του ναού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος συνομίλησε με τους πιστούς και αναφέρθηκε στα νοήματα που πηγάζουν μέσα από τον Ορθόδοξο τρόπο ζωής και τη λειτουργική ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων