27/09/2023 27/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος τέλεσε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο σχολείο των Αρχαγγέλων στην ομώνυμη πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα παιδιά να ευοδωθούν τα όνειρα τους με την ευλογία του Θεού και με τον δικό τους...
27 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2023 - 20:32

Αγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά από τον Μητροπολίτη Κινσάσας

Διαδώστε:
Αγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά από τον Μητροπολίτη Κινσάσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος τέλεσε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο σχολείο των Αρχαγγέλων στην ομώνυμη πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα παιδιά να ευοδωθούν τα όνειρα τους με την ευλογία του Θεού και με τον δικό τους κόπο.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν εικόνες του Χριστού με ευχές του Σεβασμιωτάτου.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης κ. Θεοδόσιος ανακοίνωσε το κτίσιμο της πρώτης τάξης νηπιαγωγείου από δωρήτρια της πόλης των Γιαννιτσών με την βοήθεια του π. Ιωάννου Σπυρίδη, Αρχιερατικού Επιτρόπου της πόλης.

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο σχολείο του Αγίου Μάρκου.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης κ. Θεοδόσιος αφού μίλησε κατάλληλα στους μαθητές δώρισε σε όλους από μία εικόνα του Κυρίου με ευχές για την πρόοδο τους στο σχολείο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων