19/11/2021 19/11/2021 Κορυφαίο ιεραποστολικό έργο για τους νέους στην επαρχία Μπουκόμπα της Τανζανίας είναι η Κατασκήνωση του Κασίκιζι που ιδρύθηκε στην Επισκοπή της Μπουκόμπας με την συνεισφορά και την αφοσίωση πιστών χριστιανών. Ο Πατριαρχικός Επίτροπος Μπουκόμπας Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μαϊδώνης τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού με αφορμή την Έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Νοεμβρίου...
19 Νοεμβρίου, 2021 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2021 - 20:12

Αγιασμός στις κατασκηνώσεις της Επισκοπής Μπουκόμπας

Διαδώστε:
Αγιασμός στις κατασκηνώσεις της Επισκοπής Μπουκόμπας

Κορυφαίο ιεραποστολικό έργο για τους νέους στην επαρχία Μπουκόμπα της Τανζανίας είναι η Κατασκήνωση του Κασίκιζι που ιδρύθηκε στην Επισκοπή της Μπουκόμπας με την συνεισφορά και την αφοσίωση πιστών χριστιανών. Ο Πατριαρχικός Επίτροπος Μπουκόμπας Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μαϊδώνης τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού με αφορμή την Έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου.

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Νοεμβρίου η Κατασκήνωση “ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ” θα φιλοξενήσει 280 νέους, 18-25 ετών, από την περιοχή Καράγκουε-Κυέρουας.

Είναι κατάλληλη εποχή γι’ αυτούς τους νέους, καθώς αυτή την περίοδο των έντονων βροχοπτώσεων μειώνονται οι αγροτικές εργασίες, με τις οποίες ασχολούνται οι περισσότεροι.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων