17/06/2020 17/06/2020 Ξύλινες εικόνες για τους Ιερούς Ναούς της Επισκοπής Αρούσας αγιογραφούν εθελοντές και στελέχη του Ιεραποστολικού Κέντρου της Επισκοπής στο Κινταμάλι της Ιρίνγκα. Οι Εικόνες θα διανεμηθούν στους Ιερούς Ναούς και κάποιες θα φιλοξενηθούν σε σπίτια Ορθοδόξων ιθαγενών αδελφών μας.     Με πολλή χαρά και μεράκι εθελοντές και στελέχη του Ιεραποστολικού Κέντρου της Επισκοπής Αρούσας,...
17 Ιουνίου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2020 - 16:15

Αγιογραφούν Εικόνες στην Επισκοπή Αρούσας

Διαδώστε:
Αγιογραφούν Εικόνες στην Επισκοπή Αρούσας

Ξύλινες εικόνες για τους Ιερούς Ναούς της Επισκοπής Αρούσας αγιογραφούν εθελοντές και στελέχη του Ιεραποστολικού Κέντρου της Επισκοπής στο Κινταμάλι της Ιρίνγκα. Οι Εικόνες θα διανεμηθούν στους Ιερούς Ναούς και κάποιες θα φιλοξενηθούν σε σπίτια Ορθοδόξων ιθαγενών αδελφών μας.

 

 

Με πολλή χαρά και μεράκι εθελοντές και στελέχη του Ιεραποστολικού Κέντρου της Επισκοπής Αρούσας, στο Κινταμάλι της Ιρίνγκα, κατασκευάζουν εικόνες σε ξύλο για τους Ιερούς Ναούς της Επισκοπής και για ευλογία σε σπίτια Ορθοδόξων ιθαγενών αδελφών μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων