16/12/2019 16/12/2019 Να αγωνιστούν για τη δόξα και τη χαρά του Ιησού Χριστού προέτρεψε τους νέους και τις νέες ο Θεοφιλέστατος Επισκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος, κατά την εορτή λήξης της 3ης Ετήσιας Κατασκηνωτικής Περιόδου της Ορθόδοξης Νεολαίας στην Ουγκάντα. Ο Θεοφιλέστατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στη πόλη...
16 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2019 - 9:02

“Αγωνιστείτε για τη χαρά του Ιησού Χριστού”

Διαδώστε:
“Αγωνιστείτε για τη χαρά του Ιησού Χριστού”

Να αγωνιστούν για τη δόξα και τη χαρά του Ιησού Χριστού προέτρεψε τους νέους και τις νέες ο Θεοφιλέστατος Επισκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος, κατά την εορτή λήξης της 3ης Ετήσιας Κατασκηνωτικής Περιόδου της Ορθόδοξης Νεολαίας στην Ουγκάντα.

Ο Θεοφιλέστατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στη πόλη Τζίνια της Ανατολικής Ουγκάντας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχή ολοκλήρωση και της φετινής σύναξης της Ορθόδοξης Νεολαίας, η οποία ως αποκλειστικό σκοπό έχει την εξοικείωση με τον Ορθόδοξο τρόπο ζωής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων