22/11/2023 23/11/2023 Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου Κινσάσας. Συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κατάγκας κ. Μελέτιος και Κινσάσας κ. Θεοδόσιος. Ο Μητροπολίτης Κατάγκας κήρυξε τον θείο λόγο μιλώντας στους πιστούς για την σημασία της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου. Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται για λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα της...
22 Νοεμβρίου, 2023 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2023 - 3:22

Αγρυπνία για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Κινσάσα

Διαδώστε:
Αγρυπνία για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Κινσάσα

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου Κινσάσας.

Συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κατάγκας κ. Μελέτιος και Κινσάσας κ. Θεοδόσιος.

Ο Μητροπολίτης Κατάγκας κήρυξε τον θείο λόγο μιλώντας στους πιστούς για την σημασία της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου. Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται για λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, προκειμένου να διεκπεραιώσει θέματα της Μητροπόλεως του.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος παρακάλεσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κατάγκας κ. Μελέτιο να προχειρήσει Οικονόμο έναν από τους Εφημερίους του Ναού, τον π. Ραφαήλ, ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και τη συμμετοχή του στην Αγρυπνία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων