25/01/2022 25/01/2022 Τις ευχές τους για μια χαρούμενη χρονιά γεμάτη υγεία είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν οι Έλληνες της Αιγύπτου κατά τη διάρκεια της κοπής της Αγιοβασιλόπιτας στο περικαλλές κτήριο της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο. Αρχικά τελέστηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για το καλό της νέας χρονιάς προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μέμφιδος και Πατριαρχικού Επιτρόπου Καΐρου κ. Νικοδήμου...
25 Ιανουαρίου, 2022 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2022 - 9:07

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Με αγιασμό και ευχές ξεκίνησε το νέο έτος στην Ελληνική Πρεσβεία

Διαδώστε:
ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Με αγιασμό και ευχές ξεκίνησε το νέο έτος στην Ελληνική Πρεσβεία

Τις ευχές τους για μια χαρούμενη χρονιά γεμάτη υγεία είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν οι Έλληνες της Αιγύπτου κατά τη διάρκεια της κοπής της Αγιοβασιλόπιτας στο περικαλλές κτήριο της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο.

Αρχικά τελέστηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για το καλό της νέας χρονιάς προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μέμφιδος και Πατριαρχικού Επιτρόπου Καΐρου κ. Νικοδήμου και ακολούθησε η κοπή της πατροπαράδοτης Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας από τον οικοδεσπότη Έλληνα Πρέσβη κ. Νικόλαο Γαριλίδη.

Η ατμόσφαιρα γιορτινή και ανάλαφρη με τους παριστάμενους να ανταλλάσσουν ευχές για μια χαρούμενη νέα χρονιά γεμάτη υγεία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Αίγυπτο κα Μαρία Ζήση, και ο Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου κ. Χρίστος Παπαδόπουλος.

Φωτογραφίες – Βίντεο: Ελληνική Κοινότητα Καϊρου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων