23/04/2022 23/04/2022 Προεξάρχοντος του Σεβασμ. Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ, του Πανοσιολ. Μ. Αρχιμ. κ. Χρυσοστόμου Μπαρμπέρη, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Πρεσβείας, της Ελληνικής Κοινότητας, της Ελληνικής Λέσχης, πλήθους πιστών Ορθοδόξων Παροίκων, Ελλήνων, Αιθιόπων, Ρώσων, Ουκρανών, Συρίων και λοιπών Αφρικανών, εορτάσθηκαν με ευλάβεια και κατάνυξη τα Άγια Πάθη και η Πρώτη Ανάσταση του Θεανθρώπου Χριστού. Επίκεντρο των...
23 Απριλίου, 2022 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2022 - 18:15

Αιθιοπία: Τα Άγια Πάθη και η πρώτη Ανάσταση στην Αδδίς Αμπέμπα

Διαδώστε:
Αιθιοπία: Τα Άγια Πάθη και η πρώτη Ανάσταση στην Αδδίς Αμπέμπα

Προεξάρχοντος του Σεβασμ. Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ, του Πανοσιολ. Μ. Αρχιμ. κ. Χρυσοστόμου Μπαρμπέρη, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Πρεσβείας, της Ελληνικής Κοινότητας, της Ελληνικής Λέσχης, πλήθους πιστών Ορθοδόξων Παροίκων, Ελλήνων, Αιθιόπων, Ρώσων, Ουκρανών, Συρίων και λοιπών Αφρικανών, εορτάσθηκαν με ευλάβεια και κατάνυξη τα Άγια Πάθη και η Πρώτη Ανάσταση του Θεανθρώπου Χριστού.

Επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων και Ιερών Ακολουθιών ο Καθεδρικός Κοινοτικός Ιερός Ναός Αγίου Φρουμεντίου στην Αδδίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας.

“Ευχόμαστε προς τους Ορθοδόξους της Αιθιοπίας, του Τζιμπουτί και της Ερυθραίας, καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!”, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων