29/01/2021 29/01/2021 Γράφει η Ιεραποστολική Στέγη… Έστω και μια σταγόνα καθαρού νερού να προσφέρουμε στους αδελφούς μας στην Αφρική είναι ύψιστη δωρεά! Καθημερινά εκατοντάδες παιδιά βαδίζουν χιλιόμετρα για έναν κουβά νερό. Πόσες ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας μπορεί να καλύψει ένας κουβάς νερό; Με τη βοήθεια φίλων της Ιεραποστολής διανοίχθηκαν 12 γεωτρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Επισκοπής...
29 Ιανουαρίου, 2021 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2021 - 16:17

Αξίζει να προσφέρουμε έστω και μια σταγόνα νερό

Διαδώστε:
Αξίζει να προσφέρουμε έστω και μια σταγόνα νερό

Γράφει η Ιεραποστολική Στέγη…

Έστω και μια σταγόνα καθαρού νερού να προσφέρουμε στους αδελφούς μας στην Αφρική είναι ύψιστη δωρεά! Καθημερινά εκατοντάδες παιδιά βαδίζουν χιλιόμετρα για έναν κουβά νερό. Πόσες ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας μπορεί να καλύψει ένας κουβάς νερό;

Με τη βοήθεια φίλων της Ιεραποστολής διανοίχθηκαν 12 γεωτρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, σε απομακρυσμένα και άνυδρα χωριά.

Είναι θλιβερό στον 21ο αιώνα να υπάρχουν ακόμη συνάνθρωποί μας, που δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό. Αξίζει να προσφέρουμε έστω και μια σταγόνα… Ας συνδράμουμε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων