10/04/2021 10/04/2021 Ένα μικρό κείμενο με τίτλο το γνωστό στίχο “Έχε στο νου σου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα” δημοσίευσε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος το οποίο συνόδευσε με την φωτογραφία.  Διαβάστε:  Λευκοί, άγραφοι και αγνοί χάρτες οι καρδιές των παιδιών. Δώστε αγάπη, Χριστό, πίστη,...
10 Απριλίου, 2021 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 18:43

“Αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα”

Διαδώστε:
“Αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα”

Ένα μικρό κείμενο με τίτλο το γνωστό στίχο “Έχε στο νου σου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα” δημοσίευσε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος το οποίο συνόδευσε με την φωτογραφία. 

Διαβάστε: 

Λευκοί, άγραφοι και αγνοί χάρτες οι καρδιές των παιδιών. Δώστε αγάπη, Χριστό, πίστη, αίσθηση Εκκλησίας, σπείρετε το σπόρο της ελπίδας κι αφήστε τα. Αφήστε τα να χαθούν, να απολαύσουν τη ζωή και τα ξυλοκέρατα αυτής. Να βιώσουν πτώσεις και θλίψεις. Ίσως και να ξεχάσουν Θεό και ανθρώπους. Και όταν γεμίσουν πόνο, στο κοινό μας σπίτι θα γυρίσουν.
Εκεί όμως είναι το στοίχημα. Αν θα τους περιμένουμε κάθε μέρα στην πόρτα να φανούν, προσφέροντας εκ νέου ότι πολυτιμότερο έχουμε, σταλαγματιές Αίματος και ψιχία Σώματος, ή θα κλείσουμε τις καρδιές μας ζώντας στην κόλαση του αυτιστικού “παραδείσου” μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων