15/02/2019 15/02/2019 Για το Σεπτέμβριο, από τον Ιούνιο που ήταν αρχικά προγραμματισμένα, αναβάλλονται τα θυρανοίξια του ιερού ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου. Αυτό ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, Χρήστο Καβαλή, σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Κοινότητας ΚαίρουΚΚ. Οι εν λόγω δηλώσεις έγιναν με αφορμή την επίσκεψη που...
15 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:42

Αναβάλλονται τα θυρανοίξια του Αγ. Κωνσταντίνου Καΐρου

Διαδώστε:
Αναβάλλονται τα θυρανοίξια του Αγ. Κωνσταντίνου Καΐρου

Για το Σεπτέμβριο, από τον Ιούνιο που ήταν αρχικά προγραμματισμένα, αναβάλλονται τα θυρανοίξια του ιερού ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καΐρου. Αυτό ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, Χρήστο Καβαλή, σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Κοινότητας ΚαίρουΚΚ.

Οι εν λόγω δηλώσεις έγιναν με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄ στο χώρο του ναού, το μεσημέρι της 14ης Φεβρουαρίου, όπου συνεχίζονται τα έργα ανακαίνισης. όπως γράφει το pyramisnews.gr  η ιδέα για το έργο αυτό,  για το οποίο απέδωσε εύσημα ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος, ξεκίνησε πριν περίπου από τρία χρόνια, το 2016, όταν κάποιο πρώην εργαζόμενο στέλεχος της Κοινότητας ασχολούμενο με τα εκκλησιαστικά, προσκάλεσε την Μεγάλη Ευεργέτιδα του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού κα Αικατερίνη Σοφιανού – Μπελεφάντη, να έρθει να δει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ναός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων