25/08/2022 25/08/2022 Αναχώρησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β΄ από τη Ζάκυνθο, σήμερα το εσπέρας, παίρνοντας μαζί του την αγιαστική Χάρη του Προστάτη και Πολιούχου Ζακύνθου, Αγίου Διονυσίου του θαυματουργού, καθώς προέστη των λειτουργικών – λατρευτικών τελετών και ακολουθιών προς τιμήν Του. Στον Αερολιμένα της Ζακύνθου τον ξεπροβόδισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ευχαριστώντας...
25 Αυγούστου, 2022 - 21:58

Αναχώρησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας από τη Ζάκυνθο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Αναχώρησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας από τη Ζάκυνθο (ΦΩΤΟ)

Αναχώρησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β΄ από τη Ζάκυνθο, σήμερα το εσπέρας, παίρνοντας μαζί του την αγιαστική Χάρη του Προστάτη και Πολιούχου Ζακύνθου, Αγίου Διονυσίου του θαυματουργού, καθώς προέστη των λειτουργικών – λατρευτικών τελετών και ακολουθιών προς τιμήν Του.

Στον Αερολιμένα της Ζακύνθου τον ξεπροβόδισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ευχαριστώντας τον για την ευλογητή επίσκεψή του στο νησί.

Πηγή φωτογραφιών: nyxthimeron

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων