06/05/2020 06/05/2020 Οι εργασίες ανοικοδόμησης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στο χωριό Ιγκανγκιμάλε της Επισκοπής Αρούσας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Όλοι οι κάτοικοι του χωριού, με πολλή χαρά και ενθουσιασμό, συμβάλλουν στις εργασίες ανοικοδόμησης, ώστε σύντομα να αποκτήσουν τον δικό τους Ναό για τη λατρεία του Θεού.  Μέχρι στιγμής διανύουν μεγάλες αποστάσεις περπατώντας για να συμμετάσχουν στη...
06 Μαΐου, 2020 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2020 - 21:40

Ανοικοδομείται ο Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επισκοπή Αρούσας

Διαδώστε:
Ανοικοδομείται ο Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επισκοπή Αρούσας

Οι εργασίες ανοικοδόμησης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στο χωριό Ιγκανγκιμάλε της Επισκοπής Αρούσας συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Όλοι οι κάτοικοι του χωριού, με πολλή χαρά και ενθουσιασμό, συμβάλλουν στις εργασίες ανοικοδόμησης, ώστε σύντομα να αποκτήσουν τον δικό τους Ναό για τη λατρεία του Θεού. 

Μέχρι στιγμής διανύουν μεγάλες αποστάσεις περπατώντας για να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία σε παρακείμενα χωριά. Είναι πολύ παρήγορο το γεγονός ότι εν μέσω πειρασμών και δυσκολιών η Εκκλησία απλώνει ρίζες με γοργούς ρυθμούς στη μακρινή Τανζανία συνεχίζοντας το λυτρωτικό της έργο προς σωτηρία των ψυχών του χριστεπωνύμου πληρώματος!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων