05/08/2019 05/08/2019 Στο Γυναικείο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης kiyindi στην Ουγκάντα βρέθηκε χθες ο Θε­ο­φι­λέ­στα­τος Ε­πί­σκο­πος Μπου­ρούν­τι-Ρου­άν­τα κ. Ιν­νο­κέν­τι­ος με τη συνοδεία του. Εκεί τους υποδέχθηκε εγκάρδια η ηγουμένη Θαβωρία Abbes, η οποία τους ξενάγησε στο καλαίσθητο μοναστήρι στην καρδιά της Αφρικής. Στη συνέχεια ο Επίσκοπος, αφού πρώτα τέλεσε τη θεία λειτουργία, έδωσε το καλό παράδειγμα παίρνοντας γεωργικά...
05 Αυγούστου, 2019 - 18:19
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2019 - 18:21

“Ανθίζει” η Ορθοδοξία στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
“Ανθίζει” η Ορθοδοξία στην Ουγκάντα

Στο Γυναικείο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης kiyindi στην Ουγκάντα βρέθηκε χθες ο Θε­ο­φι­λέ­στα­τος Ε­πί­σκο­πος Μπου­ρούν­τι-Ρου­άν­τα κ. Ιν­νο­κέν­τι­ος με τη συνοδεία του. Εκεί τους υποδέχθηκε εγκάρδια η ηγουμένη Θαβωρία Abbes, η οποία τους ξενάγησε στο καλαίσθητο μοναστήρι στην καρδιά της Αφρικής. Στη συνέχεια ο Επίσκοπος, αφού πρώτα τέλεσε τη θεία λειτουργία, έδωσε το καλό παράδειγμα παίρνοντας γεωργικά εργαλεία και ασχολήθηκε με χειρωνακτικές εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του μοναστηριού μαζί με τους συνεργάτες του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η εν λόγω μονή είναι το δεύτερο μοναστήρι στην Ουγκάντα μετά την  Γυναικεία Ιερά Μονή της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων