18/06/2021 18/06/2021 Kοντέινερ με ανθρωπιστική βοήθεια ξεκίνησε από το Ζακάκι της Λεμεσού με προορισμό το Κονακρύ προκειμένου να ενισχύσει το ιεραποστολικό έργο της Μητρόπολης Γουινέας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Το έργο αυτό ενίσχυσαν με τις προσφορές τους επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι της Ιεραποστολής ενώ για το πρακτικό μέρος της συγκέντρωσης βοήθησαν εθελοντές παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γουινέας κ....
18 Ιουνίου, 2021 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 9:44

Ανθρωπιστική βοήθεια για τα παιδιά της Γουινέας

Διαδώστε:
Ανθρωπιστική βοήθεια για τα παιδιά της Γουινέας

Kοντέινερ με ανθρωπιστική βοήθεια ξεκίνησε από το Ζακάκι της Λεμεσού με προορισμό το Κονακρύ προκειμένου να ενισχύσει το ιεραποστολικό έργο της Μητρόπολης Γουινέας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Το έργο αυτό ενίσχυσαν με τις προσφορές τους επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι της Ιεραποστολής ενώ για το πρακτικό μέρος της συγκέντρωσης βοήθησαν εθελοντές παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γουινέας κ. Γεωργίου.

Όπως αναφέρει η σελίδα στο Facebook “Ιεραποστολικά βήματα στη Δυτική Αφρικκή”: 

“Με την χάρη του Θεού το κοντέινερ με ανθρωπιστική βοήθεια ξεκίνησε από το Ζακάκι της Λεμεσού με προορισμό το Κονακρύ. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για να το φορτώσουμε. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της Ιεραποστολής, επώνυμους και ανώνυμους που το γέμισαν με όμορφα πράγματα για τα παιδάκια της Γουινέας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους προσέφεραν από το υστέρημα τους και που μας συγκίνησαν ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε τους Ιερείς και τους ενορίτες της Αγίας Βαρβάρας Ζακακίου για τα τρόφιμα που μας έδωσαν. Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Λούβαρη που μας έδωσε το αμάξι του για της ανάγκες της Ιεραποστολής. Ευχαριστούμε τις τελωνειακές αρχές της Λεμεσού που μας βοήθησαν στα γραφειοκρατικά. Ευχαριστούμε τις αστυνομικές αρχές του αεροδρομίου Λάρνακας που μας βοήθησαν να επιλύσουμε καθοριστικά θέματα της αποστολής μας. Ευχαριστούμε τον Θεό που μας έδωσε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη και με την πράξη αυτή να νιώσουμε λίγη χαρά στην βασανισμένη μας ψυχή από την πανδημία και τις καθημερινές μέριμνες”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων