15/10/2023 17/10/2023 Μέσα σε μια χαρμοσύνη ατμόσφαιρα στο ιεραποστολικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας, οι τελειόφοιτοι της Πληροφορικής Σχολής του Ορθοδόξου Πανεπιστημίου έλαβαν τα πτυχία τους από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Θεοδοσίου. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με πολλή αγάπη στα παιδιά κάνοντας αναφορά στην κατά Θεό γνώση και στην κοσμική γνώση, των οποίων ο σύνδεσμος των...
15 Οκτωβρίου, 2023 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2023 - 22:55

Απονομή πτυχίων στο Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο της Κινσάσα

Διαδώστε:
Απονομή πτυχίων στο Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο της Κινσάσα

Μέσα σε μια χαρμοσύνη ατμόσφαιρα στο ιεραποστολικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας, οι τελειόφοιτοι της Πληροφορικής Σχολής του Ορθοδόξου Πανεπιστημίου έλαβαν τα πτυχία τους από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Θεοδοσίου.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με πολλή αγάπη στα παιδιά κάνοντας αναφορά στην κατά Θεό γνώση και στην κοσμική γνώση, των οποίων ο σύνδεσμος των ολοκληρώνει πνευματικά τον άνθρωπο.

Χαιρέτησε εγκάρδια τα παιδιά, ευχήθηκε τα δέοντα και πρόσφερε σε όλους από μία Καινή Διαθήκη στην γαλλική γλώσσα λέγοντας πως όσοι μελετούν συχνά την Αγία Γραφή δέχονται τον φωτισμό του Θεού.

Μετέφερε σε όλους την ευχή και την αγάπη του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’.

Ο εκπρόσωπος των φοιτητών μίλησε με πολύ σεβασμό και ευγνωμοσύνη για την Ορθόδοξη Εκκλησία, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Θεοδόσιο, τους καθηγητές και τους γραμματείς της Πληροφορικής Σχολής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ύμνους και τραγούδια από τους φοιτητές οι οποίοι χαιρέτησαν το Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων