14/10/2022 14/10/2022 Η σπουδή και η γνώση είναι επένδυση για το μέλλον και στην Αφρική η λειτουργία πανεπιστημιακών Σχολών είναι πραγματικά ένα δώρο Θεού.  Την πνευματική χαρά για την ευόδωση των στόχων και της αποστολής στο έργο της παιδείας, στο οποίο τα μέγιστα συμβάλει το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, βίωσαν όσοι παρέστησαν στην απονομή πτυχίων στο Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο του...
14 Οκτωβρίου, 2022 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2022 - 11:29

Απονομή πτυχίων στο Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο του Κογκό

Διαδώστε:
Απονομή πτυχίων στο Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο του Κογκό

Η σπουδή και η γνώση είναι επένδυση για το μέλλον και στην Αφρική η λειτουργία πανεπιστημιακών Σχολών είναι πραγματικά ένα δώρο Θεού. 

Την πνευματική χαρά για την ευόδωση των στόχων και της αποστολής στο έργο της παιδείας, στο οποίο τα μέγιστα συμβάλει το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, βίωσαν όσοι παρέστησαν στην απονομή πτυχίων στο Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο του Κογκό «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΑΘΩΝΙΤΗΣ».

Στον αύλειο χώρο του σχολείου «ΆΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ» αφού προηγήθηκε εορταστική εκδήλωση με την παρουσία της Ελληνίδας Πρέσβειρας στο Κογκό και του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητος απονεμήθηκαν τα πτυχία στους αποφοιτήσαντας της Σχολής Πληροφορικής.

Ο Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος αφού μετέφερε τις ευχές του Πάπα και Πατριάρχου Αλαξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ Θεοδώρου Β’, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και πρόοδο κατά Θεόν.

Παρόμοια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στην αίθουσα τελετών της Ιεράς Μονής του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου ενώ προηγήθηκε εκδήλωση με Ύμνους, τραγούδια, χαιρετισμούς και ομιλίες και, τέλος, απονεμήθηκαν τα πτυχία στους αποφοίτους Θεολόγους.

Ο Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος μετέφερε και πάλι τις ευχές του Μακαριωτάτου, καθώς και το ενδιαφέρον του για την Θεολογική Σχολή. Η τελετή επισφραγίσθηκε με την φήμη του Μακαριωτάτου την οποία τα παιδιά έψαλαν από καρδιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων