26/01/2022 26/01/2022 Τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του  Emmanuel Tumusiime Mutebile, Διοικητή της Τράπεζας της Ουγκάντας, εξέφρασε η Ορθόδοξη Εκκλησία δια του Μητροπολίτη Καμπάλας κ. Ιερωνύμου. Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την οικία του εκλιπόντος προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήρια του για έναν άνθρωπο ο οποίος βοήθησε αρκετά το έργο της τοπικής Εκκλησίας και υπήρξε παράλληλα ένα σπουδαίο...
26 Ιανουαρίου, 2022 - 9:03
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2022 - 9:05

Αποχαιρετώντας ένα μεγάλο κεφάλαιο της Ουγκάντας

Διαδώστε:
Αποχαιρετώντας ένα μεγάλο κεφάλαιο της Ουγκάντας

Τα συλλυπητήρια της για την απώλεια του  Emmanuel Tumusiime Mutebile, Διοικητή της Τράπεζας της Ουγκάντας, εξέφρασε η Ορθόδοξη Εκκλησία δια του Μητροπολίτη Καμπάλας κ. Ιερωνύμου.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την οικία του εκλιπόντος προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήρια του για έναν άνθρωπο ο οποίος βοήθησε αρκετά το έργο της τοπικής Εκκλησίας και υπήρξε παράλληλα ένα σπουδαίο κεφάλαιο για τη χώρα της Ουγκάντας.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την οδύνη όλης της Ορθόδοξης κοινότητας της Ουγκάντας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων