14/01/2021 14/01/2021 Στη συνέχεια της Ιεραποστολικής περιοδείας του, ο Πατριαρχικός έξαρχος Μπουκόμπας Τανζανίας, π. Χρυσόστομος, επισκέφθηκε το Καράγκουε. Ο ίδιος χαρακτήρισε τη χθεσινή ημέρα ξεχωριστή και διαφορετική: «Ξεχωριστή, γιατί τιμήθηκε ο Όσιος Παΐσιος, ημέρα της αγιοκατάταξης του, στο Παρεκκλήσιο του Σχολείου μας “Αριστοτέλης” των Οσίων Παϊσίου και Πορφυρίου. Διαφορετική, διότι συνέπεσε με την έναρξη του σχολικού έτους....
14 Ιανουαρίου, 2021 - 12:57

Αρχή σχολικής χρονιάς, παρουσία του Αγ. Παϊσίου!

Διαδώστε:
Αρχή σχολικής χρονιάς, παρουσία του Αγ. Παϊσίου!

Στη συνέχεια της Ιεραποστολικής περιοδείας του, ο Πατριαρχικός έξαρχος Μπουκόμπας Τανζανίας, π. Χρυσόστομος, επισκέφθηκε το Καράγκουε. Ο ίδιος χαρακτήρισε τη χθεσινή ημέρα ξεχωριστή και διαφορετική: «Ξεχωριστή, γιατί τιμήθηκε ο Όσιος Παΐσιος, ημέρα της αγιοκατάταξης του, στο Παρεκκλήσιο του Σχολείου μας “Αριστοτέλης” των Οσίων Παϊσίου και Πορφυρίου. Διαφορετική, διότι συνέπεσε με την έναρξη του σχολικού έτους. Έτσι, σήμερα το πρωί ζήσαμε με τη Θεία Λειτουργία την παρουσία του Αγίου, τον οποίο παρακαλέσαμε να αναλάβει το σχολείο μας, για να γίνει σχολείο του Χριστού και της Ορθοδοξίας μας. Μετά τη Λειτουργία τελέσαμε τον αγιασμό έναρξης του νέου σχολικού έτους. Είχα την ευκαιρία να συναντηθούμε με τους καθηγητές και να μας εκθέσουν τις δυσκολίες του έργου τους. Η Επισκοπή παρέθεσε το γεύμα, στο οποίο παρεκάθησαν οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων