01/01/2020 01/01/2020 Την Κυριακή, 29η Δεκεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων προέστη της Ευχαριστιακής Συνάξεως και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ι. Ναό Αγίας Ειρήνης Dolisie, προ του πέρατος της οποίας εξέφρασε τις ευχαριστίες της τοπικής Εκκλησίας προς τον αφυπηρετήσαντα Διευθυντή των Ορθοδόξων Εκπαιδευτηρίων «Φως Εθνών», κ. Jean Claude Tchilimbou, ενώ διένειμε και τα...
01 Ιανουαρίου, 2020 - 10:57

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην πόλη Dolisie

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην πόλη Dolisie

Την Κυριακή, 29η Δεκεμβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων προέστη της Ευχαριστιακής Συνάξεως και κήρυξε τον θείο λόγο στον Ι. Ναό Αγίας Ειρήνης Dolisie, προ του πέρατος της οποίας εξέφρασε τις ευχαριστίες της τοπικής Εκκλησίας προς τον αφυπηρετήσαντα Διευθυντή των Ορθοδόξων Εκπαιδευτηρίων «Φως Εθνών», κ. Jean Claude Tchilimbou, ενώ διένειμε και τα Ημερολόγια έτους 2020 της Ι.Μητροπόλεως. Ακολούθησε ενοριακή σύναξη και συζήτηση των πιστών με τον Ποιμενάρχη τους.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος παρακάθησε σε γεύμα που προσέφερε φιλαδέλφως προς τιμή του ο Σεβ. Ρ/Καθολικός Επίσκοπος Dolisie κ. Bienvenu Manamika στην έδρα του, προς τον οποίο ο Σεβ. κ. Παντελεήμων προσέφερε φωτογραφία του Σεβ. κ. Bienvenu με τον Μακ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.Θεόδωρο Β’ που ελήφθη κατά την διάρκεια της Πατριαρχικής επισκέψεως στην πόλη Dolisie την 18η Φεβρουαρίου 2019. Αμέσως μετά ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ ανεχώρησε οδικώς για την συμπρωτεύουσα Pointe-Noire.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων