18/06/2023 18/06/2023 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2023, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Ελληνικής Κοινότητας στην Κινσάσα. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον απερχόμενο στην Ελλάδα στενό -μέχρι σήμερα συνεργάτη της Μητροπόλεως κ. Ιωάννη Κατσικογιαννη και του προσέφερε αγιογραφημένη εικόνα του...
18 Ιουνίου, 2023 - 19:22
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2023 - 18:58

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο της Ελληνικής Κοινότητας Κινσάσας

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο της Ελληνικής Κοινότητας Κινσάσας

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2023, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Ελληνικής Κοινότητας στην Κινσάσα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Θεοδόσιος ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον απερχόμενο στην Ελλάδα στενό -μέχρι σήμερα συνεργάτη της Μητροπόλεως κ. Ιωάννη Κατσικογιαννη και του προσέφερε αγιογραφημένη εικόνα του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Ο απερχόμενος υπήρξε για πολλά έτη ο Οικονόμος της Μητροπόλεως και γενικότερα πιστός συνεργάτης σε εκτέλεση πολλών έργων αυτής.

Ο Σεβασμιωτατος ευχήθηκε να του χαρίζει ο Θεός πολλά χρόνια ακόμη τόσο σε αυτόν όσο και στην οικογένεια του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων