18/03/2020 18/03/2020 Μια από τις συχνότερες εικόνες στην Αφρική. Πρόσωπα τα οποία για διάφορους λόγους βρίσκονται στο κοινωνικό περιθώριο. Ασθένεια, δυσμορφίες, προλήψεις, σφάλματα. “Αυτοί οι αδελφοί μας, όμως, νιώθουν οικεία εντός του Σώματος της Εκκλησίας. Νιώθουν μέλη. Έσχατα μέλη” γράφει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Πρόδρομος, σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Γι’ αυτό και επιλέγουν,...
18 Μαρτίου, 2020 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2020 - 19:33

“Αυτή η αυτοταπείνωση είναι που τους φέρνει πρώτους”

Διαδώστε:
“Αυτή η αυτοταπείνωση είναι που τους φέρνει πρώτους”

Μια από τις συχνότερες εικόνες στην Αφρική. Πρόσωπα τα οποία για διάφορους λόγους βρίσκονται στο κοινωνικό περιθώριο. Ασθένεια, δυσμορφίες, προλήψεις, σφάλματα.

“Αυτοί οι αδελφοί μας, όμως, νιώθουν οικεία εντός του Σώματος της Εκκλησίας. Νιώθουν μέλη. Έσχατα μέλη” γράφει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Πρόδρομος, σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Γι’ αυτό και επιλέγουν, υποσυνείδητα, πάντοτε την τελευταία θέση. Πίσω από όλους. Αυτή η αυτοταπείνωση είναι που τους φέρνει πρώτους ενώπιον του Θεού”.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων