11/12/2019 11/12/2019 “Έθος αρχαίο και τελετουργική πράξη με το πέρας της Θείας Μεταλήψεως να εκφωνείται η Οπισθάμβωνος Ευχή, ως επίλογος της Θείας Λειτουργίας” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή του, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Πρόδρομος. “Η ύστατη προσευχή υπέρ παντός του κόσμου, η ύστατη ευχαριστία για ότι αναξιως λάβαμε ακόμα μια φορά. Αυτή τη φορά,...
11 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2019 - 12:15

Αυτή τη φορά, οι ευλογούντες το όνομα Σου, είναι τα παιδιά

Διαδώστε:
Αυτή τη φορά, οι ευλογούντες το όνομα Σου, είναι τα παιδιά

“Έθος αρχαίο και τελετουργική πράξη με το πέρας της Θείας Μεταλήψεως να εκφωνείται η Οπισθάμβωνος Ευχή, ως επίλογος της Θείας Λειτουργίας” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή του, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Πρόδρομος.

“Η ύστατη προσευχή υπέρ παντός του κόσμου, η ύστατη ευχαριστία για ότι αναξιως λάβαμε ακόμα μια φορά.

Αυτή τη φορά, οι ευλογούντες το Άγιο Όνομά σου Κύριε, είναι τα παιδιά που περιμάζεψε η Αγία Εκκλησία σου. Αυτά που αφειδώς του έδωσες τα πάντα, προ πάντων την ιδιότητα του Μέλους του Τιμίου Σώματος σου.

Αυτά που ο κόσμος τα είχε ξεχάσει κι Εσύ τα Υιοθέτησες ως Πατέρας, τα αγκάλιασες ως Αδελφός και τα διακονεις ως Δούλος νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων”.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων