12/11/2019 12/11/2019 Δείπνο παρέθεσε ο Δήμαρχος Λεμεσού και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου προς τιμήν του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδώρου, στο Ξενοδοχείο ” Κούριο” στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια του δείπνου προσφώνησε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νικολαΐδης. Επέδωσε στη συνέχεια αναμνηστικό δώρο το καράβι της Κερύνειας. Αντιφώνησε ο Πατριάρχης...
12 Νοεμβρίου, 2019 - 13:42

Δείπνο προς τιμήν του Πατρ. Αλεξανδρείας στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Δείπνο προς τιμήν του Πατρ. Αλεξανδρείας στη Λεμεσό

Δείπνο παρέθεσε ο Δήμαρχος Λεμεσού και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου προς τιμήν του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδώρου, στο Ξενοδοχείο ” Κούριο” στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου προσφώνησε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νικολαΐδης. Επέδωσε στη συνέχεια αναμνηστικό δώρο το καράβι της Κερύνειας.

Αντιφώνησε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Λεμεσού και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όπως και τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο για την τιμητική πρόσκληση να παραστεί και να προεξάρχει της πανηγύρεως του πολιούχου αγίου της πόλεως της Λεμεσού Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονος.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λεμεσού κάλεσε στο βήμα τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, τον ευχαρίστησε για το έργο που προσφέρει στην πόλη και επαρχία της Λεμεσού και του πρόσφερε δώρο ένα αμφορέα.

Ο Μακαριώτατος πρόσφερε στο Δήμαρχο Λεμεσού ως αναμνηστικό δώρο το έμβλημα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Στο τέλος του Δείπνου έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία όλο το Δημοτικού Συμβουλίου με τον Μακαριώτατο και τον Πανιερώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων