13/09/2021 13/09/2021 Τα στέφανα 16 ζευγαριών ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος στο Ιεραποστολικό Κέντρο της Ιρίνγκα!  Όπως αναφέρει ο ίδιος, στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας είχαν την ευλογία να ζήσουν κάτι διαφορετικό αλλά και πολύ όμορφο συνάμα. «Σ’ αυτούς τους γάμους δε συναντάς την πολυτέλεια και την απαστράπτουσα διακόσμηση των...
13 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2021 - 21:21

Δεκαέξι γάμοι ταυτόχρονα στην Ιρίνγκα – Η ευλογία έδωσε τον πλούτο

Διαδώστε:
Δεκαέξι γάμοι ταυτόχρονα στην Ιρίνγκα – Η ευλογία έδωσε τον πλούτο

Τα στέφανα 16 ζευγαριών ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος στο Ιεραποστολικό Κέντρο της Ιρίνγκα!

Όπως αναφέρει ο ίδιος, στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας είχαν την ευλογία να ζήσουν κάτι διαφορετικό αλλά και πολύ όμορφο συνάμα.
«Σ’ αυτούς τους γάμους δε συναντάς την πολυτέλεια και την απαστράπτουσα διακόσμηση των γάμων του δυτικού κόσμου.
Εκείνο όμως που αντικρίζεις, παρ’ όλη τη φτώχεια και την ανέχεια, τα απλά ρούχα ή τις σαγιονάρες, που φορούσαν οι νεόνυμφοι, βλέπεις πρόσωπα χαρούμενα, απλά, ταπεινά, που προσήλθαν να λάβουν την χάρη του μυστηρίου και την ευλογία της Εκκλησίας. Πάντοτε βέβαια με τον δικό τους Αφρικάνικο χαρούμενο τρόπο. Ας τους ευχηθούμε ο Θεός να ευλογεί τις οικογένειές τους και ολόκληρη τη ζωή τους!».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων