05/01/2020 05/01/2020 Το μεσημέρι της 5ης Ιανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων μετέβη αεροπορικώς στην πρωτεύουσα Μπραζαβίλ του Κονγκό, οπού ετέλεσε στο υπαίθριο βαπτιστήριο της Ενοριακής Κοινότητος Αναστάσεως του Κυρίου τις βαπτίσεις δεκαπέντα κατηχουμένων αδελφών όλων των ηλικιών, προερχομένων από την ως άνω Ενορία, προς τους οποίος απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και ευχές. Σημειώνεται...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 21:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2020 - 21:22

Δεκαπέντε νέοι αδελφοί μας βαπτίστηκαν στο Κονγκό

Διαδώστε:
Δεκαπέντε νέοι αδελφοί μας βαπτίστηκαν στο Κονγκό

Το μεσημέρι της 5ης Ιανουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων μετέβη αεροπορικώς στην πρωτεύουσα Μπραζαβίλ του Κονγκό, οπού ετέλεσε στο υπαίθριο βαπτιστήριο της Ενοριακής Κοινότητος Αναστάσεως του Κυρίου τις βαπτίσεις δεκαπέντα κατηχουμένων αδελφών όλων των ηλικιών, προερχομένων από την ως άνω Ενορία, προς τους οποίος απηύθυνε πατρικές νουθεσίες και ευχές.

Σημειώνεται η εμπνευσμένη πρωτοβουλία του δραστηρίου Εφημερίου π.Ιακώβου Ntsoumou Miayokela και του κατηχητού κ.Prudent Jivoth Kitsoukou, να έχουν εκτυπώσει τον βίο του Αγίου, το όνομα του οποίου φέρει πλέον ο κάθε νεοφώτιστος, τον οποίο παρέλαβε μαζί με το πιστοποιητικό βαπτίσεώς του από τον Σεβασμιώτατο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων