27/10/2019 27/10/2019 Την επέτειο του “ΟΧΙ” γιορτάζουν στη μακρινή Ουγκάντα! Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων της Ορθοδοξίας στην Ουγκάντα, η Ορθόδοξη Εκκλησία διοργανώνει σήμερα στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου – Monde ειδικές επετειακές εκδηλώσεις και περιλαμβάνονται και εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο των Ελλήνων της 28ης Οκτωβρίου. Στον Ιερό ναό δεσπόζει η Ελληνική σημαία...
27 Οκτωβρίου, 2019 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2019 - 16:20

Δεσπόζει η Ελληνική σημαία σε ναό της Ουγκάντας- βίντεο

Διαδώστε:
Δεσπόζει η Ελληνική σημαία σε ναό της Ουγκάντας- βίντεο

Την επέτειο του “ΟΧΙ” γιορτάζουν στη μακρινή Ουγκάντα! Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων της Ορθοδοξίας στην Ουγκάντα, η Ορθόδοξη Εκκλησία διοργανώνει σήμερα στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου – Monde ειδικές επετειακές εκδηλώσεις και περιλαμβάνονται και εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο των Ελλήνων της 28ης Οκτωβρίου.

Στον Ιερό ναό δεσπόζει η Ελληνική σημαία δημιουργώντας ρίγη συγκίνησης στον απανταχού ελληνισμό.

Επικεφαλής των επετειακών εκδηλώσεων είναι ο Μητροπολίτης Καμπάλας, Υπέρτιμος και έξαρχος πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς και ο Μητροπολίτης Μπουρούντι και Ρουάντας κύριος Ιννοκέντιος, ενώ στο πλευρό τους θα βρίσκονται δεκάδες Ορθόδοξοι κληρικοί και πιστοί της Ουγκάντας.

Δείτε το βίντεο:




















H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων