02/08/2021 02/08/2021 Στην Ιερά Επισκοπή Γκόμα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας με την ευλογία του πνευματικού τους πατέρα οι πιστοί συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου όπου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία ενώ έψαλλε ο πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας και Κεντρώας Αφρικής κ. Αυγουστίνος. Ο πρωτοψάλτης κ. Αυγουστίνος, ο οποίος μένει στην Γκόμα, μετά το πέρας της Θείας...
02 Αυγούστου, 2021 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2021 - 10:31

Διδάχτηκαν τον Παρακλητικό Κανόνα οι πιστοί στην Γκόμα

Διαδώστε:
Διδάχτηκαν τον Παρακλητικό Κανόνα οι πιστοί στην Γκόμα

Στην Ιερά Επισκοπή Γκόμα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας με την ευλογία του πνευματικού τους πατέρα οι πιστοί συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου όπου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία ενώ έψαλλε ο πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας και Κεντρώας Αφρικής κ. Αυγουστίνος.

Ο πρωτοψάλτης κ. Αυγουστίνος, ο οποίος μένει στην Γκόμα, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας συγκέντρωσε όλα τα παιδιά και τους πιστούς και τους έμαθε να ψάλλουν τον Παρακλητικό Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο για να μπορούν να ψάλλουν κατά τη διάρκεια της νηστείας μέχρι την εορτή της Κοιμήσεως της Παναγίας.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων