11/08/2021 11/08/2021 Σήμερα, Τετάρτη 11 Αυγούστου στις 11.10’ π.μ. πρόκειται να αφιχθεί με την πτήση 140 της Olympic Air στο Αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, ο οποίος θα μεταβεί οδικώς μέσω των Κήπων στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Ίμβρο για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ....
11 Αυγούστου, 2021 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2021 - 14:34

Διέλευση του Πατριάρχου Αλεξανδρείας από την Αλεξανδρούπολη

Διαδώστε:
Διέλευση του Πατριάρχου Αλεξανδρείας από την Αλεξανδρούπολη

Σήμερα, Τετάρτη 11 Αυγούστου στις 11.10’ π.μ. πρόκειται να αφιχθεί με την πτήση 140 της Olympic Air στο Αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, ο οποίος θα μεταβεί οδικώς μέσω των Κήπων στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Ίμβρο για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη θα υποδεχθούν στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος και ο Δήμαρχος της πόλεως κ. Γιάννης Ζαμπούκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων