18/09/2021 18/09/2021 Την εις πρεσβύτερον χειροτονία του Θεολόγου π. Βασιλείου τέλεσε σήμερα το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λουκόγκα (στα περίχωρα της Κανάγκας του Κονγκό) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος.  Λαμβάνοντας αφορμή από τα ονόματα των εορταζουσών Αγίων, ο Σεβασμιώτατος υπενθύμισε στον νέο ιερέα τις βασικές αρετές που θα πρέπει να τον διακρίνουν: σοφία,...
18 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2021 - 10:40

Διπλή χαρά στην Αγία Σοφία της Λουκόγκα

Διαδώστε:
Διπλή χαρά στην Αγία Σοφία της Λουκόγκα

Την εις πρεσβύτερον χειροτονία του Θεολόγου π. Βασιλείου τέλεσε σήμερα το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Λουκόγκα (στα περίχωρα της Κανάγκας του Κονγκό) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος. 

Λαμβάνοντας αφορμή από τα ονόματα των εορταζουσών Αγίων, ο Σεβασμιώτατος υπενθύμισε στον νέο ιερέα τις βασικές αρετές που θα πρέπει να τον διακρίνουν: σοφία, πίστη, ελπίδα και αγάπη, προκειμένου να αποδώσει καρπούς πνευματικούς στην ιερατική του διακονία. Ακόμη στο τέλος της Θείας Λειτουργίας χειροθέτησε οικονόμο τον Εφημέριο του Ναού π. Αιμιλιανό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων