03/02/2021 03/02/2021 Εκδήλωση και Γεύμα Αγάπης, για να τιμήσει τα Ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καμερούν κ. Γρηγορίου, διοργάνωσε, την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, η Εκκλησιαστική Κοινότητα του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον χώρο της Ελληνικής Κοινότητας Γιαουντέ και Περιχώρων. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας οι πιστοί προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο δώρα αγάπης. Από την πλευρά της η τοπική Εκκλησία...
03 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2021 - 17:48

Δώρα αγάπης προσέφεραν οι πιστοί στον Μητροπολίτη Καμερούν

Διαδώστε:
Δώρα αγάπης προσέφεραν οι πιστοί στον Μητροπολίτη Καμερούν

Εκδήλωση και Γεύμα Αγάπης, για να τιμήσει τα Ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καμερούν κ. Γρηγορίου, διοργάνωσε, την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, η Εκκλησιαστική Κοινότητα του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον χώρο της Ελληνικής Κοινότητας Γιαουντέ και Περιχώρων.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας οι πιστοί προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο δώρα αγάπης.

Από την πλευρά της η τοπική Εκκλησία στο Καμερούν εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όλους απευθύνοντας παράλληλα πρόσκληση σε όλους να συμμετάσχουν πρόσκληση στην τράπεζα αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων