23/08/2019 23/08/2019 Τα εγκαίνια του Ιατρικού Κέντρου της Επισκοπής Γκούλου τέλεσε χθες, 22 Αυγούστου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος. Ο Θεοφιλέστατος το τελευταίο διάστημα είχε επισπεύσει τις διαδικασίες αποκατάστασης του Κέντρου, το οποίο θα μπορεί από εδώ και πέρα να παρέχει δωρεά ιατροφαρμακευτική φροντίδα στους κατοίκους. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Θεοφιλέστατος εξέφρασε...
23 Αυγούστου, 2019 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2019 - 19:01

Εγκαίνια Ιατρικού Κέντρου στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Εγκαίνια Ιατρικού Κέντρου στην Ουγκάντα

Τα εγκαίνια του Ιατρικού Κέντρου της Επισκοπής Γκούλου τέλεσε χθες, 22 Αυγούστου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος.

Ο Θεοφιλέστατος το τελευταίο διάστημα είχε επισπεύσει τις διαδικασίες αποκατάστασης του Κέντρου, το οποίο θα μπορεί από εδώ και πέρα να παρέχει δωρεά ιατροφαρμακευτική φροντίδα στους κατοίκους.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Θεοφιλέστατος εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη προς τον Θεό για την υλοποίηση αυτού του έργου, καθώς επίσης και στους εθελοντές από την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής που συνέβαλαν τα μέγιστα στην οργάνωση και ενίσχυση του Ιατρικού Κέντρου.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι για το μεγάλο αυτό έργο ήταν οι κάτοικοι της πόλης μιας και το Κέντρο αυτό είναι το μοναδικό της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων